tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Välkommen till prylstaden.se - din återförsäljare av högkvalitativa övervakningsprylar och andra användbara saker i vardagen.

När du ska köpa ett GSM-larm, eller annan spion- eller övervakningspryl så är Prylstaden ditt självklara val av butik. Vi var först i Sverige med ett konsekvent utbud av denna typ av grejer, och när det kommer till engagemang, sortiment och priser så är vi oslagbara.

Lägstaprisgaranti och förstklassig service

Prylstaden är en onlinebutik med stort fokus på kundservice. Är du det minsta tveksam om något, eller behöver hjälp med råd, val eller installation och information om en specifik vara, så finns vi här mer än villiga att hjälpa.

När du är på jakt efter en vara, t ex ett GSMlarm, så kan du först i lugn och ro gå igenom vårt sortiment. Du kan vila tryggt i att priserna för alla produkter är lägst hos oss och skulle du ändå mot förmodan upptäcka ett lägre pris någon annanstans så får du rabatt på ditt köp här hos oss.

Är du villrådig så hjälper vi dig gärna att lyfta för- och nackdelar med olika produkter och beaktar givetvis din budget. I slutänden är det du som väljer och en stor trygghet finns i att allt du kan köpa hos oss har 30 dagars öppet köp.

Garanti

När vi tar in nya produkter till vårt sortiment så ser vi först till att testa dem, för att kolla så att de lever upp till vår höga kvalitetsstandard. Det finns flera videoklipp här på prylstaden.se som du kan ta del av för att få en bild av hur olika prylar fungerar.

Om inget annat anges så har du ett års garanti på de saker du köper hos oss på Prylstaden.