tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Istället för GSM-larm

Ett GSM-larm har många fördelar, som beskrivs på huvudsidan, bland annat att man inte behöver någon internetuppkoppling och bara ström och GSM-täckning. Det finns dock flera andra produkter i samma kategori som GSM-larmet, dvs när man vill kunna uppdateras i realtid om vad som sker på en specifik plats.

IP-kamera

IP-kameran är den mest effektiva varianten av liveövervakning, men kräver internetuppkoppling. De flesta fungerar idag både med nätverkskabel och med trådlös internetuppkoppling.

Det finns flera olika former av IP-kameror, såväl för utomhus som inomhusbruk, samt små, osynliga varianter för dold övervakning.

Man kan installera en IP-kamera hemma, i fritidshuset, eller på kontoret, för att övervaka utrymmena när man inte är där. Det går att följa live via internet från hela världen, så länge man har tillgång till internetuppkoppling. Med en laptop, surfplatta eller helt enkelt sin mobiltelefon kan man på ett ögonblick med egna ögon se vad som sker hemma.

3G-kameror

3Gkameror är väldigt lika GSM-larm, med skillnaden att en 3G-kamera behöver ett 3G-kort och 3G-täckning för att fungera istället för GSMsim och GSM-täckning.

3G-kameran är också lite mer avancerad än GSM-larmet eftersom man kan streama live från sin 3G-uppkopplad komponent (dator, surfplatta, telefon), när helst man önskar. SÅ vill man kunna se live bild och ljud, och inte har tillgång till internet så är 3G-kameran det ultimata alternativet.

Dold övervakning

Här på Prylstaden finner du ett stort utbud av spionutrustning och dolda övervakningskameror är en stor del av denna kategori. Just GSM-larm finns inte i dold variant, men det finns ett flertal dolda IP-kameror och även 3G-kameror.

Välkommen att titta på våra produkter och jämför för- och nackdelar.